Zapytanie ofertowe – obsługa gastronomiczna
Babiogórskie Centrum Kultury im. dr Urszuli Janickiej-Krzywdy w Zawoi zwraca się z zapytaniem ofertowym w sprawie wykonania następującego zamówienia:
- Przedmiot zamówienia:
Obsługa gastronomiczna (łącznie ze sprzedażą piwa) imprezy plenerowej „35. Babiogórska Jesień”. - Miejsce realizacji:
Plac obok Ośrodka Wypoczynkowego „Diablak” w Zawoi Widły
- Termin realizacji: 28-29 września 2019r.
- Istotne warunki zamówienia:
Opłata za wyłączność obsługi gastronomicznej ustalona będzie w formie opłaty jednorazowej. Prosimy o wyszczególnienie jakie stanowiska gastronomiczne Państwo proponują – ilość i asortyment na danym stoisku. Oferta powinna uwzględniać także miejsca dla konsumentów – stoliki, ławki, parasole.Sprzedaż piwa i napoi w naczyniach plastikowych. - Zamawiający zastrzega sobie możliwość wprowadzenia przez siebie stoisk z:
- żywnością i produktami regionalnymi (np. Koło Gospodyń Wiejskich), np. ciasta, chleby, zupy regionalne,
- stoisko z tradycyjnymi wędlinami
- stoisko z żelkami,
- watą cukrową i popcornem (wyłączność),
- oscypkami,
- winami regionalnymi i kwasem chlebowym.
Zamawiający będzie brał pod uwagę proponowane menu, przy czym produkty powinny być jak najbardziej tradycyjne, związane z kuchnią regionalną.
6. Przygotowania oferty:
Wypełniony w języku polskim formularz „Oferta”, według wzoru określonego w załączniku do niniejszego zapytania ofertowego, należy złożyć w siedzibie Babiogórskiego Centrum Kultury w Zawoi , (adres: 34-222 Zawoja) lub drogą mailową na adres: bck@zawoja.pl, do dnia 5 września 2019.
7. Zastrzega się, że niniejsze zapytanie ofertowe nie stanowi zobowiązania do udzielenia zamówienia. Przy wyborze oferty decydować będzie cena oraz doświadczenie w realizacji imprez plenerowych.
Z poważaniem
Dyrektor Babiogórskiego Centrum Kultury
Anna Kulka
Załączniki:
1. Zapytanie ofertowe (treść) – Gastronomia BJ 2019
2. Wzór odpowiedzi – Gastronomia