Zapytania ofertowe|

Zapytanie ofertowe – obsługa gastronomiczna

Babiogórskie Centrum Kultury im. dr Urszuli Janickiej-Krzywdy w Zawoizwraca się z zapytaniem ofertowym w sprawie wykonania następującego zamówienia:

  1. Przedmiot zamówienia:
    Obsługa gastronomiczna (łącznie ze sprzedażą piwa) imprezy plenerowej „35. Babiogórska Jesień”.
  2. Miejsce realizacji: 

Plac obok Ośrodka Wypoczynkowego „Diablak” w Zawoi Widły

  1. Termin realizacji:

28-29 września 2019r.

  1. Istotne warunki zamówienia:
    Opłata za wyłączność obsługi gastronomicznej ustalona będzie w formie opłaty jednorazowej. Prosimy o wyszczególnienie jakie stanowiska gastronomiczne Państwo proponują – ilość i asortyment na danym stoisku. Oferta powinna uwzględniać także miejsca dla konsumentów  – stoliki, ławki,  parasole.Sprzedaż piwa i napoi w naczyniach plastikowych.
  2. Zamawiający zastrzega sobie możliwość wprowadzenia przez siebie stoisk z:
  • żywnością i produktami regionalnymi (np. Koło Gospodyń Wiejskich), np. ciasta, chleby, zupy regionalne,
  • stoisko z tradycyjnymi wędlinami
  • stoisko z żelkami,
  • watą cukrową i popcornem (wyłączność),
  • oscypkami,
  • winami regionalnymi i kwasem chlebowym.

Zamawiający będzie brał pod uwagę proponowane menu, przy czym produkty powinny być jak najbardziej tradycyjne, związane z kuchnią regionalną.                                                                                                                                6. Przygotowania oferty:
Wypełniony w języku polskim formularz „Oferta”, według wzoru określonego w załączniku do niniejszego zapytania ofertowego, należy złożyć w siedzibie Babiogórskiego Centrum Kultury w Zawoi , (adres: 34-222 Zawoja) lub drogą mailową na adres: bck@zawoja.pl, do dnia 19 sierpnia 2019.
7.Zastrzega się, że niniejsze zapytanie ofertowe nie stanowi zobowiązania do udzielenia zamówienia. Przy wyborze oferty decydować będzie cena oraz doświadczenie w realizacji imprez plenerowych.

Z poważaniem
Dyrektor Babiogórskiego Centrum Kultury
Anna Kulka

Załączniki:
1. Zapytanie ofertowe (treść) – Gastronomia BJ 2019
2. Wzór odpowiedzi – Gastronomia

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content